Най-иновативната концепция за фитнес&уелнес в България – –  направи сериозна

...
Най-иновативната концепция за фитнес&уелнес в България – –  направи сериозна
Коментари Харесай

CoolFit със сериозна подкрепа към Български Лекарски Съюз


Най-иновативната идея за фитнес&уелнес в България – –  направи сериозна поръчка като подписа стратегическо партньорство с единствено месец след своя формален старт.

Компанията поддържа лекарите от цялата страна в тежките дни на битка със международната пандемия COVID19 като им дава опция да се грижат за себе си целогодишно на извънредно преференциални цени, както и да употребяват безвъзмездни услуги посредством концепцията CoolFit.

Подкрепата към българските лекари е част от програмата за обществена отговорност на и Атлетик – двама от главните членове на мрежата CoolFit.  Непосредствено след своето присъединение, известните фитнес вериги единомислещо застанаха зад концепцията за партньорство с БЛС.

„ Лекарите са хора като всички нас и имат потребност да бъдат обгрижвани. След 2 години на неуморно наличие на първа линия в борбата с корона вируса, тяхното физическо, ментално и прочувствено здраве е от първостепенно значение, с цел да бъдат пълноценни и да не престават да извършват своите отговорности. С този жест желаеме да изразим своята поддръжка към тях като част от нашата стратегия за обществена отговорност, която развиваме отдавна. “ – сподели Божидар Божидаров, търговски шеф  на CoolFit.

CoolFit е услуга, която дава опция за посещаване на най-хубавите фитнес зали в България в границите на една корпоративна карта. CoolFit включва, с изключение на достъп до над 50 спортни обекта, и редица услуги в уелнес бранша – спа центрове, масажни студиа, вътрешни и външни басейни, солариуми, бюти прoцедури. С корпоративна карта CoolFit клиентите имат достъп, с изключение на до съвременни спортни зони с хиляди високотехнологични фитнес уреди, също по този начин и до голямо многообразие от групови тренировки, електрофитнес, диетологични кабинети и магазини за спортни артикули. В мрежата на CoolFit към този момент поетапно се причисляват над 300 търговски обекта, в които всеки член ще може да употребява отстъпки.

С присъединението на безспортно най-добрите фитнес клубове у нас, CoolFit съумя да вкара един нов стандарт, който трансформира към по-добро живота на над 50 000 индивида. В услугата са ангажирани над 500 високовалифицирани лични и групови треньори, екип диетолози и терапевти. Тя дава голямо многообразие от над 1000 групови занимания месечно и десетки профилирани услуги от промишлеността.

Всеки доктор, който членува в Български Лекарски Съюз, ще има достъп, с изключение на до физическите обекти, и до една от най-актуалните нововъведения в CoolFit  - цифровата платформа Pulse+. Специализираната електронна площадка дава опция за тренировки на всички места и когато и да е – като има онлайн и офлайн сесии, опция за следене на резултати и връзка с други консуматори.

Услугата CoolFit все още е без аналог у нас и нейните членове показват своята убеденост, че тя доста бързо ще стане част от всекидневието на корпоративния свят в България, защото това е тренд, който към този момент е натрапен в целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР